رونالدینیو Ronaldinho
رونالدینیو، فوتبالیست حرفه ای و بازنشسته برزیلی است که بیشتر به عنوان یک بازیکن تهاجمی و وینگر بازی می کرد. رونالدینیو یکی از بهترین بازیکنان نسل خود محسوب میشد.
او برنده دو جایزه بهترین بازیکن سال فیفا و یک توپ طلا شد. رونالدینیو به دلیل تکنیک، خلاقیت، توانایی دریبلزنی و دقت در ضربات آزاد، استفاده از حقهها، تظاهر، پاسهای بدون نگاه و همچنین توانایی در گلزنی و پاس گل، نماینده سبک بازی «ژوگو بونیتو» در نسل خود بود.
رونالدینیو اولین بازی حرفه ای خود را…
رونالدینیو اولین بازی حرفه ای خود را برای گرمیو در سال 1998 انجام داد. در سن 20 سالگی، قبل از امضای قرارداد با بارسلونا در سال 2003، به پاریسن ژرمن فرانسه نقل مکان کرد. در دومین فصل حضورش در بارسلونا، او اولین جایزه بهترین بازیکن سال فیفا را به دست آورد.
بارسلونا قهرمان لالیگا 05-2004 شد. فصلی که یکی از بهترین فصل های دوران حرفهای او محسوب میشود، زیرا او در بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2005-2006 شد. به دنبال آن توپ طلا و بهترین بازیکن سال فیفا را تصاحب کرد.
پس از به ثمر رساندن دو گل انفرادی تماشایی در اولین ال کلاسیکو 06–2005، رونالدینیو پس از دیگو مارادونا در سال 1983، به دومین بازیکن بارسلونا تبدیل شد که مورد تشویق هواداران رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو قرار می گیرد.
پس از کسب مقام دوم لالیگا و باختن کورس قهرمانی به رئال مادرید در فصل 07-2006، رونالدینیو در فصل 08-2007 دچار مصدومیت شد. در نهایت او به برزیل بازگشت تا در سال 2011 برای فلامینگو و یک سال بعد برای اتلتیکو مینیرو بازی کند، جایی که در سال 2013 قهرمان کوپا لیبرتادورس شد.
رونالدینیو جوایز انفرادی متعددی را در دوران حرفه ای خود کسب کرده است: سه بار در تیم منتخب یوفا و فیفا قرار گرفت، بهترین بازیکن سال برای فصل 06–2005 و بهترین بازیکن سال آمریکای جنوبی در سال 2013 شد.
در سال 2004، پله او را در لیست 100 فوتبالیست برتر زنده دنیا قرار داد.
جهت ثبت دیدگاه ثبت نام کنید یا وارد شوید !